vrijdag 3 september 2010

Steeds meer mannen gebruiken stijltang


Steeds meer mannen gebruiken stijltang





Een Britse man op de twintig gebruikt regelmatig een stijltang om zijn kapsel in vorm te brengen. Steeds minder heren schamen zich hier om.



Dames houden er van


De Britse kapper Hari Salem: "Mannen schaamden zich vroeger om naar hetzelfde schoonheidssalon te gaan als vrouwen. Nu laten ze hun wenkbrauwen scheren, hun rug ontharen, hun handen manicuren en stylen ze hun haar." Een Britse leerkracht: "Heel wat jongens in mijn klassen gebruiken openlijk een stijltang. De dames houden blijkbaar van een stijl kapsel."


Mannelijke modellen




Uit cijfers van de fabrikant van haarproducten GHD wordt 25 procent van de aankopen online gedaan door jonge mannen, die te beschaamd zouden zijn om een winkel binnen te stappen en een stijltang aan de verkopers te vragen. De fabrikant schatte in 2006 dat 400.000 mannen al een stijltang bezaten. Daaromn komen er steeds meer modellen speciaal ontwikkeld voor mannen op de markt. De Babyliss Pro 200 Nano Straightener, is ook populair bij hen, waarschijnlijk omdat het zo klein en makkelijk te verstoppen is. Twee van de acht getuigenissen op Amazon werden geschreven door moeders die dit toestel voor hun zoon kochten.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten