woensdag 9 maart 2011

Tips voor meer romantiek in je relatie












Tips voor meer romantiek in je relatie






















Haast iedereen, zowel vrouwen als mannen, verstaan iets anders onder romantische initiatieven. Dus om te ontdekken hoe jouw partner hierover denkt, moet je hier met elkaar over praten en vooral leren door te doen. Voor je aan de romantiek in je relatie werkt, moet je zelf ontdekken wat je wil. Daarna kan je zelf aan de slag.





1. Affectie: Toon hoe je je partner aanbidt met je lichaamstaal, stemtoon en gezichtsuitdrukkingen. Lach, klink opgewekt en leun subtiel naar voren.





2. Aanraking: Laat je hand rusten op de dijen van je partner, zit dichtbij hem, knuffel, streel zijn haar, laat je vingers zachtjes over zijn arm gaan. Doe dit zo vaak mogelijk met veel overtuiging. 3. Complimenten: Dit kan zo eenvoudig als een bedanking, maar ook zo groots als pochen over je partner wanneer hij het kan horen.





4. Initiatief: Verleid je partner in de slaapkamer door zelf de eerste stap te zetten. Het hoeft niet altijd van zijn kant te komen





5. Gunsten: Maak je partner het makkelijk. Het meest romantisch is wanneer je iets opgeeft om je geliefde te helpen of een plezier te doen. Dit geeft de boodschap dat hij belangrijker is dan al de rest.





6. Luisteren: Wanneer je partner aan het woord is, hou je dan niet met andere dingen bezig. Toon dat je hem wil begrijpen door vragen te stellen.





7. Date: Probeer elke dag tijd voor elkaar uit te trekken door bijvoorbeeld samen te wandelen of reserveer een avond in de week voor elkaar om samen uitgebreid te dineren.Door zelf romantische gebaren te maken, is de kans groot dat je partner dit kopieert, zodat jij ook verrast wordt door romantische gebaren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten